Лінива лазанья на пательні: швидкий рецепт смачної страви
20 августа в 14:32
Лазанья - страва італійської кухні, яка має декілька варіацій традиційного рецепта й деякі з них можна швидко приготувати на власній кухні.
Фудблогерка //www.tiktok.com/@maryna.andrus" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s ease 0s, background 0.15s ease 0s, border-color 0.15s ease 0s, box-shadow 0.15s ease 0s, opacity 0.15s ease 0s, filter 0.15s ease 0s, -webkit-box-shadow 0.15s ease 0s, -webkit-filter 0.15s ease 0s;font-weight:700">maryna.andrus показала своїм читачам простий, швидкий та не менш смачний за традиційний рецепт соковитої лазаньї.
Інгредієнти
- Лаваш
- Фарш
- Цибуля
- Томатне пюре
- Твердий сир
- Сіль
- Перець
Приготування:
- Подрібніть цибулю та обсмажте її на пательні разом з фаршем;
- Потім додайте до фаршу томатне пюре, сіль та перець;
- Протушкуйте все декілька хвилин;
- В цей час наріжте лаваш необхідної вам форми (щоб він помістився на сковорідку) та можна починати формувати лазанью;
- Покладіть лист лаваша, на нього розподіліть фарш, зверху посипте тертим сиром. Потім знову лаваш, фарш і сир. І так шар за шаром, поки у вас не скінчаться інгредієнти;
- Бажано, щоб верхній шар у вас був фарш посипаний сиром;
- Накрийте лазанью кришкою та поставте пательню на мінімальний вогонь на 15 хвилин, потім зніміть з плити.
- Подавати страву треба гарячою, трохи присипавши зверху зеленню
Поради:
- Замість томатного пюре можна використати томатну пасту;
- За бажанням замість або з томатним пюре можете додати свіжі томати.
Смачного!
Загрузка...