Він дійсно особливий: як приготувати рис на сковорідці

Він дійсно особливий: як приготувати рис на сковорідці

Рис – чудовий гарнір, який окрім смаку має багато приємних властивостей. Зазвичай його варять, однак є й інші способи приготування крупи.

Дехто переконаний, що рис, приготований у такий спосіб, може бути цілком самостійною стравою. Усе на ваш розгляд, однак будьте впевнені – готувати рис у такий спосіб ви точно будете частіше. 

Рецепт рису на сковорідці

Час: 30 хвилин

Порцій: 2

Приготування:

    1. Цибулю промиваємо у холодній воді та дрібно нарізаємо.
    2. Розігріваємо сковорідку, додаємо трішки олії та обсмажуємо цибулю.
    3. Рис кілька разів промиваємо у холодній воді.
    4. Додаємо рис на сковорідку та смажимо 3 – 4 хвилини.
    5. Солимо, перчимо, додаємо трішки куркуми для гарного кольору рису і добре перемішуємо.
    6. Додаємо на сковорідку кип'яток та перемішуємо. Накриваємо кришкою та готуємо на найменшому вогні 10 – 15 хвилин.
  1. Після приготування вимикаємо вогонь і залишаємо рис під кришкою ще на 15 хвилин.

Смачного!

Джерело: 24tv.ua





Загрузка...