Які приправи потрібні, аби зробити ідеальну смажену картоплю: поради від шеф-кухаря
Всім відомо, що різноманітні приправи значно покращують смак тієї чи іншої страви. Проте іноді додавання деяких інгредієнтів може зробити страву не такою на смак, як очікувалось. Проте шеф-кухар-мішленівець Поппі О'Тул відкрила секрет найсмачнішого приготування смаженої картоплі, пише Mirror.
За її словами, є шість інгредієнтів, які підходять для приготування картоплі.
"Почніть з основ. Картопля любить сіль - вона добре з нею поєднується, і вона підкреслює природний картопляний смак, що викликає звикання", - радить Поппі.
Також під час приготування картоплі вона рекомендує використовувати:
- копчену паприку;
- гранульований часник;
- мелений кмин;
- мелений коріандр;
- лимонний сік;
- олія.
За словами експерта, ця суміш забезпечить вам "приємну основу земляних смаків, які дійсно доповнюють картоплю - особливо чіпси чи картоплю в клярі".
Якщо ви смажите картоплю, то можете додати до неї трохи зелені. Розмарин, чебрець та часник теж можуть покращити її смак.