Сливове варення з маленьким «секретом»: вас здивує незвичайне поєднання й неперевершений смак

Сливове варення з маленьким «секретом»: вас здивує незвичайне поєднання й неперевершений смак

Щоб приготувати смачний сливовий торт, потрібно мати якісне сливове варення. Найкраще за все приготувати його самостійно, адже це не потребує багато часу, а результат обов'язково буде вдалим.
Для такого варення знадобляться не тільки сливи, а ще й яблука та апельсини. Рецептом поділилися на сайті для жінок.

Інгредієнти:

Сливи — 2 кг

Апельсини — 2 шт 

Яблука кислих сортів — 3−4 шт

Цукор — 1.5 кг (можна менше) 

Кориця — за бажанням.

Приготування: 

Фрукти помити й очистити від кісточок.

Нарізати часточками, шкірку з яблук не знімати. Апельсин очистити від цедри.

Фрукти перемолоти на м'ясорубці й залишити на годину.

Варити спочатку на середньому вогні, помішуючи.

Після закипання варити 20 хвилин. Пінку знімати.

Розкласти варення у стерильні банки й закрутити.

Варення дуже ароматне, смачне, в ньому немає надто солодкого присмаку.



Загрузка...