Смачні та легкі мафіни з персиками: цей рецепт стане найулюбленішим у літній сезон

Смачні та легкі мафіни з персиками: цей рецепт стане найулюбленішим у літній сезон

Соковиті, ароматні та легкі мафіни з персиками - ідеальний вибір для літнього сніданку або перекусу.

Ці мафіни поєднують ніжність випічки з освіжаючим смаком свіжих персиків, створюючи справжнє гастрономічне задоволення. Простий рецепт дозволить вам швидко приготувати цей десерт і порадувати себе та близьких вишуканим смаком. Цю ідеальну літню випічку найкраще подавати з кулькою морозива.

Записуйте простий рецепт літнього десерту.

Ароматні мафіни з персиками

Інгредієнти

олія - 2 ст. л.

вершкове масло - 80 г

світло-коричневий цукор - 50г + 50 г

персик - 3 шт.

білий цукор - 100 г

яйце - 1 шт.

ванільний цукор - 2 ч. л.

борошно - 150 г

розпушувач - 1 ч. л.

сіль щіпка

кориця - 1 ч. л.

молоко - 100 мл

Як приготувати

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для кексів олією.

Розкладіть 2 ст. л. олії та 50 г світло-коричневого цукру по 12 формах для кексів.

Потім наріжте персики, і розкладіть на дно форм (приблизно по 4 скибочки). Наріжте кубиками всі персики і збережіть для тіста.

Додайте 80 г масла, 100 г цукрового піску і 50 г світло-коричневого цукру в міксер із насадкою-лопаткою. Збивайте протягом 3 хвилин або поки маса не стане пухнастою.

Додайте яйце та ваніль і перемішайте до однорідної маси.

У великій мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль та корицю. Повільно додайте сухі інгредієнти до рідких інгредієнтів, чергуючи з молоком.

Вручну додайте персики, що залишилися, нарізані кубиками. Не перемішуйте надто довго.

Розділіть тісто за формами для кексів.

Випікайте 20-25 хвилин або поки кекси не стануть золотаво-коричневими і не застигнуть.

Дайте тістечкам охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім обережно переверніть деко, викладіть їх на решітку і дайте повністю охолонути.



Загрузка...