«Мариновані помідори з родзинкою»: Ольга Матвій поділилася новим швидким рецептом

«Мариновані помідори з родзинкою»: Ольга Матвій поділилася новим швидким рецептом

Мариновані помідори зазвичай подобаються усім, а особливо — так звані «швидкі», для просолювання яких достатньо доби. Має власний рецепт такої закуски і маріупольська фудблогерка Ольга Матвій.

Особливість цього способу приготування — холодний маринад, яким заливаються вже очищені від шкірки плоди.

Для його приготування візьміть:

  • вода — 1 літр;
  • сіль — 30 г;
  • цукор — 50 г;
  • перець горошком — 0,5 ч. л;
  • лавровий лист — 2 шт;
  • оцет 9% - 100 г.

Також до помідорів додають родзинки (100 г) і часник (орієнтовно 10 зубчиків). 

Приготування

Очистити від шкірки помідори (заливши їх окропом і зробивши надрізи навхрест). 

Залити підготовлені помідорки вже охолодженим маринадом.

Через 10−12 годин (краще — через добу) помідори вже будуть готові. 

Наостанок Ольга дала пораду тим, хто захоче приготувати таку закуску на святковий стіл: покладіть до помідорів більше родзинок.

«Ви просто викладаєте на тарілку помідори з родзинками, і це так смачно, що просто відпад», — поділилася вона враженнями від дегустування страви.



Загрузка...