Запечені фаршировані перці без рису: записуйте рецепт від Ольги Рябенко

Запечені фаршировані перці без рису: записуйте рецепт від Ольги Рябенко

Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила поділитись цікавим та незвичним рецептом. Вона оновила популярну страву та запропонувала підписникам новий варіант.

Деталі приготування вона розмістила на своїй сторінці у Instagram. 

Фаршировані перці готуються дуже просто. Зазвичай у начинку додають рис, проте не в цьому рецепті. За словами шеф-кухарки, з такою начинкою вони виходять дуже соковиті, навіть без соусу.

Інгредієнти: 

  • Перець солодкий – 3 шт;
  • Куряче філе – 3 шт;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Часник – 2 зубці;
  • Оливкова олія;
  • Італійські трави – 1 ст.л;
  • Хлопʼя чилі – за бажанням;
  • Помідори – 2 шт (або різані консервовані – 1 банка);
  • Базилік свіжий – 1 ст.л;
  • Крем-сир – 1 ст.л;
  • Сир твердий – 200 г;
  • Цукор – 1-2 ч.л;
  • Борошно (за потреби) – 1 ст.л;
  • Сіль.

Процес приготування:

1. Перці розрізати навпіл та очистити. Полити олією та запікати при температурі 200° протягом 30 хв.

2. Тим часом готуємо начинку. Обсмажити на сковорідці рублене куряче філе, нарізану цибулю та часник. Додати спеції. Влити банку томатів та подріблений базилік. Готувати до готовності мʼяса та цибулі. Якщо начинка вийшла рідкою, додати борошно.

3. За 1 хв до вимкнення вогню додати крем-сир та натертий твердий сир.

4. Наповнити перці начинкою та посипати сиром.

5. Запікати 10 хв при температурі 200°.



Загрузка...