Три пасти, які обов'язково варто спробувати влітку

Три пасти, які обов'язково варто спробувати влітку

Три смачнючі літні пасти: обовʼязково зберігайте, щоб приготувати

Три пасти, які обов'язково варто спробувати влітку

Літо - ідеальний час для кулінарних експериментів та відкриття нових смакових поєднань.

Щоб урізноманітнити свій раціон і насолодитися яскравими літніми смаками, пропонуємо декілька ідей для приготування пасти, які змусять вас закохатися в цю страву знову.

Ідеями поділилась в Instagram фудблогерка з ніком anny.cooking.

Томатна паста

Інгредієнти на порцію для 2-х:

1 болгарський перець

2 помідори

1 головка часнику

1/2 цибулі

~ 70-80 г вершкового сиру

сіль, італійські травки

Запікаємо при 220 градусах 30 хв. Після - збиваємо блендером.

Грибна паста з мʼятою

Інгредієнти на порцію для 2-х:

200 г печериць

1/2 цибулі

40 мл вершків(можна замінити на молоко)

200 мл молока

10 листочків мʼяти

2 гілочки кропу

сіль, олія

Підсмажуємо цибулю, додаємо нарізані гриби, смажимо ще пару хвилин, додаємо вершки, молоко, сіль, доводимо до кипіння. Перекладаємо в блендер, додаємо мʼяту, кріп і збиваємо.

Там мʼяти зовсім трішки, тому вона дає лише легкий відтінок.

Зелена паста

Інгредієнти на порцію для 2-х:

1 авокадо

1 зубчик часнику

жменя свіжого шпинату, ~ 50 г

4-5 листочків базиліку

30 г оливкової олії, сіль

Зʼєднуємо і добре збиваємо блендером. Якщо густе - додайте трішки води з пасти.

Пасту відварити до готовності і трішки прогріти з соусами на пательні. Можна обрати будь-який вид пасти, але краще цільнозернові спагетті.



Загрузка...