Три пасти, які обов'язково варто спробувати влітку
Три смачнючі літні пасти: обовʼязково зберігайте, щоб приготувати
Три пасти, які обов'язково варто спробувати влітку
Літо - ідеальний час для кулінарних експериментів та відкриття нових смакових поєднань.
Щоб урізноманітнити свій раціон і насолодитися яскравими літніми смаками, пропонуємо декілька ідей для приготування пасти, які змусять вас закохатися в цю страву знову.
Ідеями поділилась в Instagram фудблогерка з ніком anny.cooking.
Томатна паста
Інгредієнти на порцію для 2-х:
1 болгарський перець
2 помідори
1 головка часнику
1/2 цибулі
~ 70-80 г вершкового сиру
сіль, італійські травки
Запікаємо при 220 градусах 30 хв. Після - збиваємо блендером.
Грибна паста з мʼятою
Інгредієнти на порцію для 2-х:
200 г печериць
1/2 цибулі
40 мл вершків(можна замінити на молоко)
200 мл молока
10 листочків мʼяти
2 гілочки кропу
сіль, олія
Підсмажуємо цибулю, додаємо нарізані гриби, смажимо ще пару хвилин, додаємо вершки, молоко, сіль, доводимо до кипіння. Перекладаємо в блендер, додаємо мʼяту, кріп і збиваємо.
Там мʼяти зовсім трішки, тому вона дає лише легкий відтінок.
Зелена паста
Інгредієнти на порцію для 2-х:
1 авокадо
1 зубчик часнику
жменя свіжого шпинату, ~ 50 г
4-5 листочків базиліку
30 г оливкової олії, сіль
Зʼєднуємо і добре збиваємо блендером. Якщо густе - додайте трішки води з пасти.
Пасту відварити до готовності і трішки прогріти з соусами на пательні. Можна обрати будь-який вид пасти, але краще цільнозернові спагетті.