Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки
20 июля в 15:22
Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрозадоволенні просто неможливо.
Фудблогерка //www.tiktok.com/@anny.cooking" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s ease 0s, background 0.15s ease 0s, border-color 0.15s ease 0s, box-shadow 0.15s ease 0s, opacity 0.15s ease 0s, filter 0.15s ease 0s, -webkit-box-shadow 0.15s ease 0s, -webkit-filter 0.15s ease 0s;font-weight:700">anny cooking показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб.
Інгредієнти
- Перець болгарський
- 3-4 шт
- Часник
- 1 зубчик
- Французька гірчиця
- 1 ч.л
- Фіолетова цибуля
- 1/2
- Олія
- 1 ст.л
- Яблучний оцет
- 1 ст.л
- Сіль
- Петрушка
Приготування:
- Начистити перець та порізати навпіл;
- Викласти на деко і запікати при 200°C близько 30 хвилин;
- Викласти у миску і накрити її плівкою. Дати перцям охолонути та зняти з них шкірку;
- Очищені перці нарізати, додати гірчицю, цибулю, петрушку, часник, олію та оцет;
- Ретельно все перемішати та пересипати у банку;
- Залишити у холодильнику маринуватися на 1 годину.
Поради:
До столу можна подавати із сиром фета.
Загрузка...