Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки

Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки

Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрозадоволенні просто неможливо.

Фудблогерка //www.tiktok.com/@anny.cooking" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s ease 0s, background 0.15s ease 0s, border-color 0.15s ease 0s, box-shadow 0.15s ease 0s, opacity 0.15s ease 0s, filter 0.15s ease 0s, -webkit-box-shadow 0.15s ease 0s, -webkit-filter 0.15s ease 0s;font-weight:700">anny cooking показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб.

Інгредієнти

Перець болгарський
 3-4 шт
Часник
1 зубчик
Французька гірчиця
1 ч.л
Фіолетова цибуля
1/2
Олія
1 ст.л
Яблучний оцет
1 ст.л
Сіль
Петрушка

Приготування:

  • Начистити перець та порізати навпіл;
  • Викласти на деко і запікати при 200°C близько 30 хвилин;
  • Викласти у миску і накрити її плівкою. Дати перцям охолонути та зняти з них шкірку;
  • Очищені перці нарізати, додати гірчицю, цибулю, петрушку, часник, олію та оцет;
  • Ретельно все перемішати та пересипати у банку;
  • Залишити у холодильнику маринуватися на 1 годину.

Поради:

До столу можна подавати із сиром фета.



Загрузка...