Рецепт смачної кесадильї з лаваша на сніданок

Рецепт смачної кесадильї з лаваша на сніданок

Кесаділля — це гарячий мексиканський бутерброд. Радимо спробувати приготувати його всім, хто любить щось нове із гостринкою. Готується дуже легко, швидко та просто.

Рецепт опублікували на YouTube каналі 

.

Вам знадобиться:

  • тортилья;
  • 400 г свинячого фаршу;
  • 150 г сиру моцарелла або будь-якого іншого;
  • 1 невелика цибулина;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 3 ст. ложки консервованої кукурудзи;
  • половина одного болгарського перцю;
  • каррі, паприка, сіль, перець;
  • соняшникова олія для смаження.

Спосіб приготування

Візьміть одну червону цибулину та наріжте її дрібними шматочками. Також подрібніть половинку болгарського перцю. Візьміть 150 г сиру моцарелла та натріть його на великій тертці.

null
Синій лук. Фото: YouTube @lybumivska-kyhnya

На добре розігріту пательню додайте олію, потім фарш і добре розподіліть.

null
Фарш на сковороді. Фото: YouTube @lybumivska-kyhnya

Оскільки ця страва досить гостра, додайте спеції каррі, паприку, сіль. Добре це все перемішайте. Накрийте кришкою на 5 хвилин, нехай тушкується.

null
Фарш, помідори та кукурудза. Фото: YouTube @lybumivska-kyhnya

Через пару хвилин переверніть фарш на інший бік та розбийте його на дрібні шматочки. Поперчіть добре. Накривайте кришкою. Нехай все тушкується ще кілька хвилин.

null
Лаваш із начинкою. Фото: YouTube @lybumivska-kyhnya

Буквально через 3 хвилини додайте до фаршу цибулю, добре перемішайте все. Знову розбийте фарш, щоб не було грудочок. Додайте 2 столові ложки томатної пасти. Видавіть 2 зубчики часнику через прес. Також додайте 3,5 столові ложки консервованої кукурудзи і нарізаний перець. Добре все перемішайте між собою. Накрийте кришкою і готуйте до готовності приблизно 5-7 хвилин. Візьміть тортилью, її можна купити практично у будь-якому супермаркеті. Або візьміть щільний лаваш і за допомогою тарілки, сформуйте з нього круглу форму, щоб було зручно класти його на пательню.

null
Лаваш із начинкою. Фото: YouTube @lybumivska-kyhnya

На половину тортильї першим шаром додайте сир моцарелла. Далі досить щільним шаром викладайте фарш із перцем, кукурудзою та цибулею. І останній верхній шар — знову моцарелла. Другою половиною тортильї накриваємо першу. На добре розігріту пательню кладемо тортилью. Обсмажуємо її з кожного боку приблизно хвилину.

Джерело: smak.novyny.live



Загрузка...