У розпал літа готуємо морозиво з полуниці в стаканчиках
10 июля в 21:09
Морозиво – улюблений літній смаколик. І ми поділимось з вами крутим рецептом, як приготувати його вдома без зайвих зусиль.
Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила приготувати смачний домашній десерт. Вона залишила деталі приготування полуничного морозива на сторінці в Instagram.
Сьогодні ділюсь новим рецептом морозива з полуниці, яке дуже схоже на плодово-ягідне, як в дитинстві, – пише Ольга Рябенко.
Інгредієнти:
- Полуниця – 500 г;
- Згущене молоко – 200 г;
- Вершки 33% – 50 мл.
Процес приготування:
1. Всі інгредієнти збити блендером до однорідної маси.
2. Розлити по разових паперових стаканчиках, або, якщо у вас є в форми, вставити палички й поставити до морозильної камери.
3. Щоб легко дістати морозиво зі стаканчика, потрібно потримати його декілька хвилин в руках, або підставити під теплу воду.
Загрузка...