У розпал літа готуємо морозиво з полуниці в стаканчиках

У розпал літа готуємо морозиво з полуниці в стаканчиках

Морозиво – улюблений літній смаколик. І ми поділимось з вами крутим рецептом, як приготувати його вдома без зайвих зусиль.

Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила приготувати смачний домашній десерт. Вона залишила деталі приготування полуничного морозива на сторінці в Instagram.

Сьогодні ділюсь новим рецептом морозива з полуниці, яке дуже схоже на плодово-ягідне, як в дитинстві, – пише Ольга Рябенко.

Інгредієнти:

  • Полуниця – 500 г;
  • Згущене молоко – 200 г;
  • Вершки 33% – 50 мл.

Процес приготування:

1. Всі інгредієнти збити блендером до однорідної маси.

2. Розлити по разових паперових стаканчиках, або, якщо у вас є в форми, вставити палички й поставити до морозильної камери.

3. Щоб легко дістати морозиво зі стаканчика, потрібно потримати його декілька хвилин в руках, або підставити під теплу воду.



Загрузка...