Такого ви ще не пробували: приготуйте смажені абрикоси

Такого ви ще не пробували: приготуйте смажені абрикоси

В Україні стартує сезон абрикосів. Ми звикли смакувати цим фруктом без додаткової обробки. Але чи пробували ви їх смажити.

Шеф-кухар Володимир Ярославський запропонував посмажити абрикоси. Своїми порадами він поділився в інстаграмі.

Запечені абрикоси з медом, сиром на хрумкому хлібі – смачний сезонний перекус. Спробуйте!
– закликає він

Як зазначає Ярославський, приготувати їх надзвичайно просто, а також швидко.

Що потрібно зробити:

  1. Перше – зарум'яньте хліб.
  2. Абрикоси відділіть від кісточок, додайте трохи бальзамічного або яблучного оцту, мед, і якщо є охота можна додати чебрецю.
  3. Наверх половинок абрикос додайте улюблений сир.
  4. Кладіть абрикоси вверх сиром на гриль і готуємо їх поки сир трішки розплавиться.
  5. Окремо він бере сир з благородною пліснявою, додав вершки, оливкову олію та розім'яв усе виделкою (можна замінити на крем-сир з оливковою олією і можна додавати духмяні трави – тархун, орегано, майоран)
  6. Підсмажений хлібчик намащуємо сирним кремом, на нього викладаємо смажені абрикоси і ще можна зверху полити свіжим медом.

 

Спробуйте приготувати смажені абрикоси. Вам однозначно сподобається цей смаколик, який має шанси стати постійним гостем на вашій кухні.

Джерело: maximum.fm

 
 
 



Загрузка...