Ніжні та соковиті курячі сердечка: апетитний рецепт від Ольги Рябенко
Ця страва виходить неймовірно смачною та ніжною. Вона однозначно сподобається як дітям, так і дорослим.
Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила приготувати смажені курячі сердечка. Рецептом вона поділилась у соцмережі Instagram.
Зараз розкажу, як приготувати корисну, недорогу та дуже смачну вечерю. Навіть якщо ви не любите субпродукти, ця страва вам точно сподобається та здивує гостей чи ваших близьких, – пише Рябенко.
Інгредієнти:
-
Курячі сердечка – 500 г;
-
Цибуля – 1 шт;
-
Часник – 3 зубці;
-
Масло – 20 г;
-
Гриби – 150 г;
-
Спеція для курки – 1 ч.л;
-
Сіль;
-
Лимонний перець;
-
Паприка – ½ ч.л;
-
Куркума – ½ ч.л;
-
Гірчиця – 1 ч.л;
-
Борошно – 1 ст.л;
-
Бульйон або вода – 350 мл;
-
Вершки – 75 мл;
-
Петрушка.
Процес приготування:
1. Сердечка промити та відрізати зайвий жир.
2. Розрізати навпіл, але не до кінця, накрити плівкою та відбити.
3. Додати сіль, спецію для курки та лимонний перець. Залишити на 15 хв.
4. На розігрітій сковорідці обсмажити сердечка, постійно помішуючи протягом 7 хв та прибрати в сторону.
5. На тій самій сковорідці обсмажити цибулю, часник та гриби. Смажити до прозорості цибулі.
6. Викласти сердечка до овочів та влити бульйон.
7. Додати паприку, куркуму, гірчицю та сіль. Все змішати і додати вершки. Готувати ще 2 хв.
8. Притрусити свіжою петрушкою.