Абрикосовий мохіто: порятунок у літню спеку
Мохіто — напій, який багато хто полюбляє. Він освіжає та має яскравий смак. Та й готується просто: подрібнюємо м'яту, лимон, додаємо цукор та охолоджену воду. У сезон полуниці став популярним полуничний мохіто. Також готують цей напій з маракуєю та навіть з грейпфрутом.
А чому б не спробувати приготувати абрикосовий? Це легко та просто. А результат перевершить ваші очікування. У цьому можете переконатися, приготувавши такий мохіто. Подавайте напій у гарних склянках чи фужерах. Прикрасьте часточкою лайма або лимона, а також гілочкою свіжої ароматної м'яти.
Рецептом напою поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Цей безалкогольний напій гарний для всієї родини, — каже Елла Іванова. — Він не лише смачний, а й корисний. У спекотний день справжня насолода.
Абрикосовий мохіто
700 г мінеральної води
Абрикоси — 7−8 шт.
50 г цукру
Сік 2 лаймів
М'ята
Меліса
Абрикоси розрізаємо. Додаємо 100 грамів води та цукор. Проваримо кілька хвилин. Подрібнюємо абрикоси за допомогою блендера. Додаємо м'яту, мелісу та сік лайма. Заливаємо охолодженою мінеральною водою.
Насолоджуйтесь!