Не варто викидати часникові стрілки: рецепт на швидку руку

Не варто викидати часникові стрілки: рецепт на швидку руку

Не поспішайте викидати стрілки часнику. Їх можна використати з користю, приготувавши щось смачненьке. До прикладу, легку та цікаву закуску.

Зі стрілок часнику можна зробити смачні аперитиви. Такі страви ідеально підходять для самостійного споживання або як доповнення до хрустких тостів. 

Паста з часникових стрілок

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. У чашу блендера помістіть зелень, оливкову олію та промиті часникові стрілки. Все ретельно перемішайте.
  2. Додайте сіль, лимонний сік та перець до смаку і знову все перемішайте.
  3. Подавайте на грінках чи підсмаженому багеті.
  4. Джерело: smachnonews.24tv.ua





Загрузка...