Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт
Кожна господиня має улюблену страву з картоплі. Хтось любить готувати молоду картоплю на сковороді, а інші – деруни з курячим філе. theLime підібрав оригінальний рецепт м'яса по-французьки з картоплею, яке можна зробити на обід або вечерю.
Інгредієнти: куряче філе або будь-яке інше м'ясо, картопля, цибуля, вершки, сир моцарелла, твердий сир, печериці, помідори.
Приготування:
Картоплю очищаємо, промиваємо у проточній воді та нарізаємо тонкими скибочками.
Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо невеликими кубиками.
Помідор споліскуємо у воді і нарізаємо кружальцями.
Печериці очищаємо та нарізаємо тонкими слайсами.
Потім підготуємо м'ясо: куряче філе розрізаємо на тонкі шматочки і трохи відбиваємо.
Форму для випікання змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно в один шар нарізану картоплю, солимо і перчимо.
Потім викладаємо м'ясо, зверху посипаємо нарізаною цибулею, потім - помідори, гриби.
Зверху посипаємо натертим твердим сиром, моцарелою та поливаємо майонезом.
Ставимо в розігріту до 180°С духовку і випікаємо близько 40 хвилин.