Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт

Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт

Кожна господиня має улюблену страву з картоплі. Хтось любить готувати молоду картоплю на сковороді, а інші – деруни з курячим філе. theLime підібрав оригінальний рецепт м'яса по-французьки з картоплею, яке можна зробити на обід або вечерю.

Інгредієнти: куряче філе або будь-яке інше м'ясо, картопля, цибуля, вершки, сир моцарелла, твердий сир, печериці, помідори.

Приготування:

Картоплю очищаємо, промиваємо у проточній воді та нарізаємо тонкими скибочками.

Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо невеликими кубиками.

Помідор споліскуємо у воді і нарізаємо кружальцями.

Печериці очищаємо та нарізаємо тонкими слайсами.

Потім підготуємо м'ясо: куряче філе розрізаємо на тонкі шматочки і трохи відбиваємо.

Форму для випікання змащуємо рослинною олією. Викладаємо на дно в один шар нарізану картоплю, солимо і перчимо.

Потім викладаємо м'ясо, зверху посипаємо нарізаною цибулею, потім - помідори, гриби.

Зверху посипаємо натертим твердим сиром, моцарелою та поливаємо майонезом.

Ставимо в розігріту до 180°С духовку і випікаємо близько 40 хвилин.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...