В Ізмаїлі жінка наїхала на 6-річного хлопчика: дитина у реанімації

В Ізмаїлі жінка наїхала на 6-річного хлопчика: дитина у реанімації
Поліцейські затримали мешканку Ізмаїльського району, яка машиною наїхала на 6-річного хлопчика
Дитина перебуває у реанімації. За вчинене правопорушниці загрожує висновок.

Автопригода сталася вчора, 25 жовтня, близько 12 години на автомийці в місті Ізмаїл.Джерело.

Попередньо поліцейські встановили, що 51-річна водій автомобіля "Toyota", виїжджаючи з автомийки, здійснила наїзд на хлопчика, коли він раптово побіг у напрямку траєкторії руху автомобіля від припаркованого автомобіля матері.

Дитину з тілесними ушкодженнями було доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні.

Водій перевірили на стан сп'яніння – вона була у тверезому стані.
«Ми внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження. У рамках виробництва транспортний засіб помістили на арештмайданчик і буде проведено низку експертиз. Водія «Toyota» затримано у процесуальному порядку. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством, правопорушник загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство продовжується. Процесуальний посібник у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура», – прокоментував заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

Поліцейські відзначають усім учасникам дорожнього руху необхідність неухильно дотримуватися ПДР і не наражати на небезпеку себе і оточення.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одеської области

За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян
Джерело: Місто 24



Загрузка...