В Ізмаїльському районі прикордонник стріляв по колесах фури, якою втікав дезертир

В Ізмаїльському районі прикордонник стріляв по колесах фури, якою втікав дезертир

Вчора, 20 жовтня, після 19:00 біля села Новосільське Ренійської громади прикордонник зупинив для перевірки документів водія вантажівки МАН. Після того, як стало відомо, що чоловік знаходиться у розшуку за самовільне залишення військової частини, той кинувся навтьоки, навіть попри те, що військовослужбовець відкрив вогонь по колесах. Пізніше автівку виявили покинутою біля сусіднього села. Про це повідомляє “Бессарабія INFORМ”. 

Попередньо відомо, що 29-річний водій вантажівки є мешканцем Кіровоградської області. Коли прізвище чоловіка показала база осіб, що перебувають у розшуку за самовільне залишення військової частини, йому запропонували проїхати на автомобільну стоянку, аби там розібратися у ситуації. Проте замість цього молодик натиснув на газ та кинувся навтьоки. Аби цьому запобігти, прикордонник зробив три постріли по колесах, пошкодивши шину причепа, проте втікача це не зупинило.

Інформацію було передано працівникам поліції, які вирушили на пошуки порушника. Близько 21 години автомобіль було виявлено поблизу села Озерне (приблизно за 30 кілометрів від місця здійснення пострілів). Водія всередині не було.

Джерело: bessarabiainform



Загрузка...