Поліцейські затримали жителя Одеси за незаконні оборудки з психотропними речовинами

Поліцейські затримали жителя Одеси за незаконні оборудки з психотропними речовинами

40-річному зловмиснику повідомили про підозру. Зараз фігурант під вартою. Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Протиправну діяльність містянина викрили співробітники Одеського районного управління поліції № 1. В ході досудового розслідування поліцейські задокументували, як чоловік торгував психотропами на вулицях Київського району. Зловмисник двічі збув загалом три пакетики з PVP, отримавши за них 900 грн.

Правопорушника затримали відразу після другої оборудки. Слідчі вилучили з незаконного обігу психотропні речовини, походження яких підтвердили експрес-дослідженням та експертним висновком, а у фігуранта – частину грошей, отриманих за продаж психотропів, та мобільний телефон.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми повідомили правопорушнику про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також у незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, зокрема вчиненому повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі до десяти років з конфіскацією майна. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Якушева.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси. 

Поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до наркотрафіку.

Одеське районне управління поліції № 1



Загрузка...