Хотіла взяти кредит. Бразилійка принесла в банк труп літнього чоловіка

Хотіла взяти кредит. Бразилійка принесла в банк труп літнього чоловіка

Жінка була доставлена до поліцейської дільниці після того, як вона привезла труп в інвалідному візку, намагаючись отримати кредит у розмірі 17 000 реалів.

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo.

Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 реалів. Для цього вона привезла блідий і виснажений труп в інвалідному візку. Співробітникам банку вона сказала, що супроводжує свого дядька. Відвідувачка намагалася переконати присутніх, що її родич погано себе почуває і не любить спілкуватися з людьми.

Потім жінка спробувала вкласти в руку померлого кулькову ручку і "змусити" його підписати папери.

Співробітники банку незабаром викликали поліцію, яка згодом встановила, що чоловік, ідентифікований як 68-річний Пауло Роберто Брага, був мертвий вже кілька годин.

Залежно від результатів розслідування, жінці можуть бути пред'явлені звинувачення в крадіжці шляхом шахрайства або розтраті. Тіло літнього чоловіка було вилучено владою для проведення розслідування.



Загрузка...