Відомий український співак готується втретє стати батьком(фото)

Відомий український співак готується втретє стати батьком(фото)

Співак Дмитро Монатік готується втретє стати батьком. Вони з дружиною Іриною хочуть ще одну дитину. Артист зізнається, що стать малюка для нього не важлива, вони просто хочуть розширити свою сім'ю.

У програмі "Ближче до зірок" співак зізнався, що вони з дружиною зараз активно працюють над появою ще одного члена сім'ї.

"Чесно, взагалі немає різниці дівчинка чи хлопчик, але хочеться ще дітей. Я розумію, що є для цього і сили, і бажання, і це завжди дуже велике натхнення. Це ще одне нове життя. Ми не відкладаємо це питання", - зізнався Монатік.

false
Монатік із дружиною Іриною / Скриншот Instagram

До слова, у Дмитра та Ірини вже є двоє синів - Данило, якому 8 років, і Платон, якому 7. І для співака саме вони є невичерпним джерелом енергії та натхнення.

"Сини вчать мене заново проходити життя, вчать не губити дитину в собі, щоб знаходити з ними спільну мову, вчать іти в ногу з часом, бути молодим душею", - поділився артист.

false
Дружина Монатіка з дітьми / Скриншот Instagram

Ба більше, саме молодший син Платон став для співака мотивацією повернутися в танці. Адже з початком повномасштабного вторгнення Монатік вважав, що це його захоплення нікому більше не потрібне, навіть йому самому, бо "танці не танцюються, коли все навколо руйнується". Однак Платон знову вдихнув у батька пристрасть до хореографії.



Загрузка...