НАРАДА З ПРОЗОРОСТІ ТА ПІДЗВІТНОСТІ В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ(фото)

НАРАДА З ПРОЗОРОСТІ ТА ПІДЗВІТНОСТІ В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ(фото)
17 квітня 2024 року голова (начальник) Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Родіон Абашев провів нараду зі своїми першим заступником Сергієм Продановим, заступницями Іриною Холостенко і Мариною Деной та в.о. керівника апарату Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Светланою Тітковой щодо раціонального використання бюджетних коштів в територіальних громадах району.
Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави - забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету.
Є нагальні потреби, як школи, медицина, логістика, життєдіяльність, а є другорядні: клумби, фонтани - все те, що може почекати перемоги.
Ізмаїльською районною державною (військовою) адміністрацією постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн та щоп’ятниці надається зведений звіт до Одеської обласної державної (військової) адміністрації.
З територіальними громадами обговорюється кожна запланована публічна закупівля на предмет її доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.
Зокрема завдяки плідній співпраці райдержадміністрації з територіальними громадами Ізмаїльського району з метою скорочення і оптимізації видатків були відмінені три та зменшений обсяг одного договору щодо закупівель товарів, робіт і послуг на загальну суму 12 444 434,00 грн.
Був визначений перелік питань, по яким Родіон Анатолійович надав відповідні доручення своїм заступникам.


Загрузка...