З 11 по 14 квітня 2024 року в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха (с.Андріївка Львівської області) відбувся 2-й тур Клубного Чемпіонату України з настільного тенісу

З 11 по 14 квітня 2024 року в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха (с.Андріївка Львівської області) відбувся 2-й тур Клубного Чемпіонату України з настільного тенісу
З 11 по 14 квітня 2024 року в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха (с.Андріївка Львівської області) відбувся 2-й тур Клубного Чемпіонату України з настільного тенісу «Дитячої ліги" серед 2011 р.н. і молодше, який зібрав 17 команд дівчат та 30 команд юнаків - учасників з усіх куточків України.
У змаганнях успішно взяли участь вихованці відділення настільного тенісу Ізмаїльської ДЮСШ (тренери Ольга Петренко , Сергій Матвійчук).
Збірна команда дівчат «Victoria», у складі якої грає наша Павлюк Катерина, посіла 1 місце. Наразі команда очолює турнірну таблицю.
Команда дівчат у складі: Тариця Єлизавета, Робу Ксенія, Бєлявська Варвара - посіли 2 місце у другому фіналі (загальне 10). Робу Ксенія здобула рейтинг України і наразі посідає 1-шу сходинку по 2015 р.н.
Також слід відзначити виступ команди хлопців ДЮСШ Ізмаїла (Петренко Андрій, Галинський Максим, Безщастний Олексій), яким цього разу не пощастило потрапити до «вісімки» найкращих команд, але вони здобули необхідний досвід та піднесли свій рейтинг України, виборовши 12 місце.
Вітаємо вихованців школи та їх тренера Петренко Ольгу з гідним виступом та бажаємо командам успіху у заключному 3-му турі, який відбудеться з 30 травня по 02 червня 2024 в Академії Віктора Дідуха. Дякуємо ЗСУ та Силам оборони за незламність і героїзм у протистоянні російській воєнній агресії, за можливість продовжувати тренування та брати участь у змаганнях!
Віримо у Перемогу! Слава Україні!
Возможно, это изображение 4 человека и люди играют в теннис
Возможно, это изображение 5 человек, батут и текст «CHALLENGER UP CHALLENGER NGER SPORTS Butterfy Butterfy IONI KRAIK JONI FRIN TIBHAR uefiure ശസല»
Возможно, это изображение 10 человек, батут и текст
 


Загрузка...