Турніри з боксу та хокею пройшли цими вихідними в Ізмаїлі(фото)

Турніри з боксу та хокею пройшли цими вихідними в Ізмаїлі(фото)

В Палаці спорту змагалися боксери, а на майданчику Ізмаїльського ліцею ім. Т.Г.Шевченка завершився чемпіонат міста з хокею на роликах.

У Палаці спорту три дні поспіль тривали спортивні сутечки - більше 60 боксерів 2010-2011 років народження з Ізмаїлу, Одеси, Миколаєва, Тарутина та Кишиніва (Молдова) взяли участь у Відкритому турнірі на призи Клуба бокса "Гладіатор".
На урочистому відкритті турніру спортсменів та вболівальників привітали в.о.директора Ізмаїльської ДЮСШ Ірина Ковтун, заслужений працівник фізичної культури та спорту, майстер спорту Азер Мустафаєв, президент Ізмаїльської федерації боксу, головний тренер БК “Гладіатор” Степан Чеботар. А по закінченні турніру переможці отримали медалі та дипломи.
Цієї суботи на хокейному майданчику Ізмаїльського ліцею ім.Т.Г.Шевченка завершився Перший чемпіонат міста з хокею на роликах. У фіналі зустрілися команди "Акули" та "Бессарабія". В результаті поєдинку, перше місце виборола команда "Бессарабія”, друге - “Акули”, а третє поділили “Комишові коти” та “Дунаєць”.
Кращим гравцем став Максим Степаненко, кращим нападником – Алік Манолі, а кращим захисником – Владислава Євтєєва.
За підсумками регулярних змагань перше місце посіла команда “Дунаєць”, друге – “Бессарабія”, а третє – “Комишові коти”.
Нагородження кубками, призами та медалями провели заступник міського голови Сергій Лузанов та очільниця відділу фізичної культури та спорту, майстер спорту Тетяна Морій.
За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян
Джерело: Місто 24


Загрузка...