В Арцизі на перехожих наводять жах «дами з собачками»

В Арцизі на перехожих наводять жах «дами з собачками»

Жителька Арциза пожалілася в соціальних мережах на те, що на її сина напали бійцівські собаки. Про це журналісти інформаційної агенції «Юг.Today» дізналися з місцевого телеграм-каналу.

«Вчора ввечері, 4 березня, близько 22:00-23:00 п’ять великих бійцівських собак напали на мого сина, оточивши стали кидатися і рвати речі, кусати. Власниці знаходилися далеко від своїх вихованців і не могли всьому цьому запобігти. Покусані, подряпані руки і ноги, відірвана штанина та розбитий телефон», – розповіла жінка.

За її словами, прогулюються «дами з собачками» у мікрорайоні. За тваринами вони не слідкують, намордники на них не вдягають. Впоратися з агресивними псами теж не можуть.

«Ці жінки, не відразу змогли впоратися зі своїми вихованцями, коли побачили що вони творять. Ніхто не підійшов і не поцікавився, чи потрібна допомога. Собак не звинувачую, звинувачую цих «господинь». Ви ж жінки, матері, будьте ж людьми, думайте про інших дітей теж, коли випускаєте ваших небезпечних собак», – попередила містян авторка.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Фото іллюстративне



Загрузка...