Яєчня по-новому: який інгредієнт створить новий смак популярного сніданку

Яєчня по-новому: який інгредієнт створить новий смак популярного сніданку

Яєчня є обов'язковою ранковою стравою багатьох.

Вони насичують організм і дарують енергію.

Спробуйте цей особливий рецепт з кунжутом та моцарелою. Такий сніданок ви ще не готували.

Яєчня з кунжутом і моцарелою

Яєчня рецепт з сиром та кунжутом з фото | Новини на Gazeta.ua

Інгредієнти

Кунжут білий - 3 ст. л.

Кунжут чорний - 3 ст. л.

Сир моцарела - 60 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця курячі - 2 шт.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Як приготувати

Розігрійте суху сковороду. Висипте білий і чорний кунжут, смажте на середньому вогні 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки насіння стане ароматним. Відсуньте насіння до країв сковороди, залишивши в центрі вільне місце.

Посипте кунжут тертою моцарелою та дайте їй розтанути 30-40 секунд.

Покладіть вершкове масло в центр сковороди. Дочекайтеся, поки воно розтане.

Вбийте яйця в середину. Посоліть та поперчіть. Накрийте кришкою на 1 хвилину, щоб жовтки прогрілися.

Коли яйця майже досягнуть бажаної консистенції, підчепіть лопаткою насіннєво-сирний край і загорни всередину.

Подайте яйця з кунжутом і сиром теплими зі шматочком підсмаженого хліба.



Загрузка...