Яєчня по-новому: який інгредієнт створить новий смак популярного сніданку
Яєчня є обов'язковою ранковою стравою багатьох.
Вони насичують організм і дарують енергію.
Спробуйте цей особливий рецепт з кунжутом та моцарелою. Такий сніданок ви ще не готували.
Яєчня з кунжутом і моцарелою
Інгредієнти
Кунжут білий - 3 ст. л.
Кунжут чорний - 3 ст. л.
Сир моцарела - 60 г
Масло вершкове - 20 г
Яйця курячі - 2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Як приготувати
Розігрійте суху сковороду. Висипте білий і чорний кунжут, смажте на середньому вогні 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки насіння стане ароматним. Відсуньте насіння до країв сковороди, залишивши в центрі вільне місце.
Посипте кунжут тертою моцарелою та дайте їй розтанути 30-40 секунд.
Покладіть вершкове масло в центр сковороди. Дочекайтеся, поки воно розтане.
Вбийте яйця в середину. Посоліть та поперчіть. Накрийте кришкою на 1 хвилину, щоб жовтки прогрілися.
Коли яйця майже досягнуть бажаної консистенції, підчепіть лопаткою насіннєво-сирний край і загорни всередину.
Подайте яйця з кунжутом і сиром теплими зі шматочком підсмаженого хліба.






