М’ясні коржики із сиром: просто, швидко та дуже смачно
Cегодня в 09:32
Якщо у вас є трохи фаршу, можна приготувати чудову страву — м’ясні коржики. Готуються вони так просто, що ви здивуєтеся. Смак і аромат цих коржиків неймовірний. Можливо, ви захочете їх приготувати не раз. Щоб м'ясо добре просмажилося, коржик має бути досить тонким. Надлишок жиру після смаження можна прибрати, помістивши м'ясний коржик на паперовий рушник.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом, який варто взяти на замітку.
М’ясні коржики із сиром
- 200 г м’ясного фаршу
- 50 г сиру
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- 1 яйце
- 100 г молока
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
- Олія для смаження
Фарш, натертий сир, молоко, яйце, сіль, перець, сушений часник, кукурудзяний крохмаль з'єднати. Сформувати тонкі коржики. Обсмажити з двох боків. Подавати зі сметаною або соусом із зелені. А можна — зі сметанним соусом із зеленню. За бажанням доповніть коржики листям зеленого салату.
І смачного вам та вашим близьким!
Загрузка...






