Хіт осені — гарбузова ікра: дуже смачно зі свіжим хлібом

Хіт осені — гарбузова ікра: дуже смачно зі свіжим хлібом

Гарбузова ікра — справжній хіт осені. Вона яскрава, як осіннє листя на деревах. І смак має дуже насичений. Таку ікру можна їсти, наприклад, зі свіжим хлібом чи тостами. Подавайте ікру естетично. Частуйте нею рідних та близьких. Готуйте їжу із задоволенням! Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом страви, який варто взяти до уваги.

Гарбузова ікра

2 цибулини

2 морквини

Сіль 

Перець

Паприка

Сушений часник 

Куркума

1 болгарський перець

1 невеликий гарбуз

Олія

2 столові ложки кетчупу 

1−2 столові ложки яблучного оцту (або сік лимона)

Можна додати зубчик часнику та невеликий перчик чилі.

Цибулю, нарізану кубиком, підсмажити на олії. Додати подрібнені моркву, гарбуз та болгарський перець. Доповнити спеціями, кетчупом та яблучним оцтом. Додавши пару ложок води, тушкувати до готовності овочів. За бажанням можна готову ікру пропустити через блендер. Тоді консистенція буде особливо ніжною.

Смачного вам та вашим близьким!

Джерело: fakty.ua



Загрузка...