Дуже ніжні сирники: смачно так, що не відірватися

Дуже ніжні сирники: смачно так, що не відірватися

Сирники люблять і дорослі, і діти. А приготувати ці ласощі — простіше простого. Але потрібно знати деякі нюанси. Хоча, втім, їх потрібно знати для приготування будь-якої страви. Хіба не так?

Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ласощів, який варто взяти на замітку.

— Найголовніше — взяти сухий кисломолочний сир і перетерти через сито, — каже Елла Іванова. — Для приготування сирників використовую тільки жовтки. З рисовим борошном вони виходять дуже ніжними. Але якщо немає рисового борошна, можна використовувати й пшеничне. Теж вийде дуже смачно.

Сирники без пшеничного борошна

  • 250 г кисломолочного сиру
  • 20−30 г цукру
  • 3−4 г ванільного цукру
  • Дрібка солі
  • 1 жовток
  • 20−25 г рисового борошна

Кисломолочний сир перетираємо через сито, додаємо жовток, цукор, ванільний цукор і сіль. Потім додаємо рисове борошно і формуємо пишні сирники. Обсмажуємо сирники з кожного боку. Довести до готовності можна, накривши сковороду кришкою. 

Подавайте сирники з медом або зі сметаною. Декоруйте листочком свіжої м’яти.

І смачного вам та вашим близьким!

Джерело: fakty.ua



Загрузка...