Дуже ніжні сирники: смачно так, що не відірватися
Сирники люблять і дорослі, і діти. А приготувати ці ласощі — простіше простого. Але потрібно знати деякі нюанси. Хоча, втім, їх потрібно знати для приготування будь-якої страви. Хіба не так?
— Найголовніше — взяти сухий кисломолочний сир і перетерти через сито, — каже Елла Іванова. — Для приготування сирників використовую тільки жовтки. З рисовим борошном вони виходять дуже ніжними. Але якщо немає рисового борошна, можна використовувати й пшеничне. Теж вийде дуже смачно.
Сирники без пшеничного борошна
- 250 г кисломолочного сиру
- 20−30 г цукру
- 3−4 г ванільного цукру
- Дрібка солі
- 1 жовток
- 20−25 г рисового борошна
Кисломолочний сир перетираємо через сито, додаємо жовток, цукор, ванільний цукор і сіль. Потім додаємо рисове борошно і формуємо пишні сирники. Обсмажуємо сирники з кожного боку. Довести до готовності можна, накривши сковороду кришкою.
Подавайте сирники з медом або зі сметаною. Декоруйте листочком свіжої м’яти.
І смачного вам та вашим близьким!






