Грушевий соус чилі: незвичайний рецепт
Завдяки грушам соус має солодкуватий смак, а перець додасть йому насиченого аромату. Для соусу використовуйте ароматні м'ясисті перці.
Інгредієнти
Груші помийте, видаліть серцевину і наріжте на невеликі кубики.
Болгарський перець очистьте від насіння і плодоніжок, наріжте на середні шматочки.
Перець гострий наріжте кільцями.
У каструлю викладіть груші, перець болгарський, перець гострий, всипте цукор, сіль, влийте оцет, перемішайте і залиште на 30 хвилин. Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть до кипіння, варіть десять хвилин, потім подрібніть занурювальним блендером до однорідності. Відправте каструлю знову на вогонь і варіть 15 хвилин, періодично помішуючи, доки соус не загусне. Розлийте в банки, остудіть і відправте в холодильник.
Поради:
-
Такий соус можна заготовити на зиму, для цього його потрібно розлити в стерилізовані баночки, щільно закрити і зберігати в прохолодному місці.






