Рецепт пирога з кабачків із сиром
Страва виходить соковитою і легкою. Подавайте її в гарячому вигляді на сніданок або як закушування, доповнивши свіжими овочами, сметаною чи соусом.
Інгредієнти
-
Кабачок помийте, натріть на крупну тертку та відтисніть рідину.
-
Цибулю і часник очистьте, цибулю наріжте дрібними кубиками, часник видавіть через прес.
-
Твердий сир натріть на крупну тертку.
-
Просіяне борошно з’єднайте з розпушувачем.
-
Яйця з молоком і сіллю злегка збийте віничком.
-
Кріп промийте під проточною водою і подрібніть.
-
До миски викладіть кабачки, яйця, цибулю, часник, кріп, чорний мелений перець, перемішайте. Додайте сир, борошно і ще раз добре перемішайте.
-
Форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть тісто та розподіліть його рівним шаром.
-
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 30–35 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
-
Молоко використовуйте будь-якої жирності.
- Джерело: tsn.ua