Рецепт пирога з кабачків із сиром

Рецепт пирога з кабачків із сиром

Страва виходить соковитою і легкою. Подавайте її в гарячому вигляді на сніданок або як закушування, доповнивши свіжими овочами, сметаною чи соусом.

Інгредієнти

кабачки600 г
борошно пшеничне150 г
яйця курячі3 шт.
молоко100 мл
сир твердий100 г
цибуля ріпчаста1 шт.
часник3 зубки
розпушувач1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
кріп
рослинна олія
  1. Кабачок помийте, натріть на крупну тертку та відтисніть рідину.

  2. Цибулю і часник очистьте, цибулю наріжте дрібними кубиками, часник видавіть через прес.

  3. Твердий сир натріть на крупну тертку.

  4. Просіяне борошно з’єднайте з розпушувачем.

  5. Яйця з молоком і сіллю злегка збийте віничком.

  6. Кріп промийте під проточною водою і подрібніть.

  7. До миски викладіть кабачки, яйця, цибулю, часник, кріп, чорний мелений перець, перемішайте. Додайте сир, борошно і ще раз добре перемішайте.

  8. Форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть тісто та розподіліть його рівним шаром.

  9. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 30–35 хвилин до золотистої скоринки.

Поради:



Загрузка...