Кекс із грушами: рецепт повітряної випічки
21 сентября в 12:09
Кекс виходить ніжним, а шматочки груш і спеції надають йому соковитості та аромату.
Інгредієнти
груші3 шт.
борошно пшеничне200 г
яйця курячі2 шт.
цукор150 г
олія120 мл + для змащування форми
розпушувач1 ч. л.
кориця мелена1 ч. л.
горіх мускатний мелений½ ч. л.
сіль
пелюстки мигдальні1,5 ст. л.
-
Груші очистьте, видаліть серцевину та наріжте дрібними кубиками.
-
Борошно просійте з розпушувачем.
-
Яйця з цукром збийте міксером до пухкої піни. Влийте рослинну олію, викладіть груші, всипте борошно, сіль, корицю, мускатний горіх і добре перемішайте лопаткою.
-
Форму змастіть олією, вилийте до неї тісто, посипте зверху мигдальними пелюстками.
-
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 45–50 хвилин.
Поради:
-
Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою або зубочисткою.
Загрузка...






