Сирники з в'яленими томатами: спробуйте нову версію поживного сніданку

Сирники з в'яленими томатами: спробуйте нову версію поживного сніданку

Звичні сирники можуть приємно здивувати новим смаком, якщо додати до них в'ялені томати.

Така версія сніданку - не лише поживна, а й пікантна.

Ідеальний варіант для тих, хто хоче урізноманітнити ранкове меню.

Сирники з в'яленими томатами

Інгредієнти 

Сир кисломолочний - 500 г

Зубки часнику - 2 шт.

Томати в'ялені - 30 г

Яйця курячі - 1 шт.

Петрушка, гілочка - 7 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. л.

Сіль - 1 г

Перець чорний мелений - 1 г

Для панірування:

Борошно пшеничне - 70 г

Як приготувати

Сир перетерти через сито або подрібни блендером. Це потрібно, щоб сирники були пухкими та ніжними, і в тісті не було грудочок сиру.

Часник, в'ялені томати і петрушку дрібно наріжте. Додайте все до сиру, вбийте яйце, посоліть й поперчіть до смаку.

Додайте борошно і все добре вимішайте.

Змочіть руки у воді та сформуйте сирники (руки треба змочувати обов'язково, інакше сир прилипатиме до рук).

Обваляйте кожен у борошні, манці або панірувальних сухарях.

Добре розігрійте трохи олії на сковороді. Викладіть сирники і смажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків по 2-3 хвилини.



Загрузка...