Кабачкові рулетики з "вау-начинкою": рецепт неймовірно смачної закуски

Кабачкові рулетики з "вау-начинкою": рецепт неймовірно смачної закуски

Ідеальний варіант закуски на святковий стіл

Кабачок — універсальний літній овоч із ніжним смаком, який чудово підходить для легких сезонних страв. Його можна тушкувати, смажити, запікати або навіть перетворювати на тонкі кабачкові млинці з "сюрпризом" усередині — начинкою з сиру, овочів чи м’яса.

А сьогодні пропонуємо ще один оригінальний варіант — рулетики з кабачка з сиром. Це чудова закуска для літа: соковита, легка, ароматна й водночас дуже проста в приготуванні. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vistovska_cooking".

Як приготувати кабачкові рулетики

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 1–2 ст. л;
  • борошно – 3–4 ст. л;
  • кріп – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком;

Для начинки:

  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • зелень – за смаком;
  • часник – 1 зубчик;
  • майонез – за смаком.
  • Кроки приготування:

    Натерти кабачок на дрібній тертці, посолити й залишити на 10 хвилин.

    Відтиснути зайву рідину, додати яйця, сметану, борошно, зелень, сіль і перець.

    Перемішати тісто до однорідної консистенції.

    Вилити суміш на пергамент і рівномірно розподілити. Випікати в духовці 15–20 хвилин при 180 °C.

    Для начинки натерти сирки, нарізати помідор, подрібнити зелень і часник, додати майонез і перемішати.

    Викласти начинку на охолоджений корж, згорнути в рулет, охолодити та нарізати порційно.

  • Джерело: smak.telegraf.com.ua


Загрузка...