Ліниві чебуреки за 10 хвилин: швидко, просто та дуже смачно

Ліниві чебуреки за 10 хвилин: швидко, просто та дуже смачно

Мрієте про гарячі, соковиті чебуреки, але не хочете витрачати багато часу на приготування тіста? Спробуйте цей рецепт "лінивих" чебуреків, які готуються всього за 10 хвилин!

Це ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу чи обіду.

Рецептом поділилася Aliona Karpiuk на своїй сторінці у Instagram, пише Радіо МАКСИМУМ.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Фарш яловичий: 350 грамів
  • Лаваш (тонкий, круглий): 4–5 штук
  • Сир твердий: 160 грамів
  • Цибуля: 1 штутка
  • Вода: 60 мілілітрів
  • Кінза (або петрушка): 8 грамів
  • Соняшникова олія: 12 грамів (для смаження)
  • Сіль, чорний перець: за смаком
    Корисний перекус та обід - фото 560405
    Корисний перекус та обід / freepik

Приготування

Готуємо начинку: У миску викладіть фарш. Натріть туди цибулю, додайте воду, сіль і перець. Дрібно наріжте кінзу або петрушку і додайте до фаршу.

Твердий сир натріть на крупну тертку. Кожен лист лаваша на 1 секунду занурте в миску з чистою водою з обох боків.

Викладіть лаваш на робочу поверхню, на одну половину покладіть фарш і сир. Складіть лаваш навпіл, щільно притисніть краї пальцями або виделкою, щоб начинка не витікала.

Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю соняшникової олії. Обсмажуйте чебуреки з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки та повної готовності фаршу.

Подавайте гарячими та насолоджуйтеся цими неймовірно смачними та швидкими чебуреками!

Джерело: maximum.fm



Загрузка...