Сезон вишень у розпалі: готуємо французьке клафуті вдома

Сезон вишень у розпалі: готуємо французьке клафуті вдома

Сезон вишень - ідеальний час, щоб побалувати себе ніжним французьким десертом, який готується простіше, ніж звичайні млинці.

Йдеться про клафуті - ароматну запіканку з соковитими ягодами та ніжним тістом.

Клафуті: французький десерт

Інгредієнти

4 яйця

100 г борошна

100 г цукру

200 г молока

100 г грецького йогурту

500 г вишень або будь-яких ягід

дрібка ванілі або ванільний екстракт

Як приготувати

Змішайте всі інгредієнти до однорідності, залийте у форму з вишнями змащеною олією, в мене була 26 см.

Випікати при 180°C з обдувом -40 хв до золотистої скоринки.

Смак найкращий коли ледь теплий або повністю охолоджений.



Загрузка...