Хрусткий кабачок-восьминіг: найсмачніше, що ви їли з цього овочу

Хрусткий кабачок-восьминіг: найсмачніше, що ви їли з цього овочу

Кабачки можуть бути основою для приготування дуже смачних і корисних салатів, а також закусок, піци, ікри. А ще їх можна просто посмажити в клярі. І це неймовірно смачно.

Хрусткий кабачок-восьминіг: найсмачніше, що ви їли з цього овочу

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт. (середнього розміру)
  • Яйця – 1-2 шт.
  • Борошно – 2–3 ст. л
  • Сіль – за смаком
  • Олія – для смаження

Для соусу:

  • Сметана – 2–3 ст. л
  • Часник – 1–2 зубчики (за смаком)
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Очистіть кабачок від шкірки. Розріжте його навпіл (поперек). У нижній частині кожної половинки зробіть поздовжні надрізи – це будуть "щупальця".

2. Посоліть і залиште на декілька хвилин, щоб пустив сік. Потім злегка промокніть паперовим рушником.

3. Обваляйте кожен "восьминіг" у борошні. Занурте у збите яйце. Обсмажуйте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки 3-4 хвилини з кожного боку.

4. Для соусу: змішайте сметану з подрібненим часником, додайте сіль і перець за смаком.

Подавайте кабачки-восьминоги з часниковим соусом. Смачного!

Джерело: meta.ua



Загрузка...