Чизкейк Сан-Себастьян: як приготувати легкий варіант відомого десерту без шкоди для фігури

Чизкейк Сан-Себастьян: як приготувати легкий варіант відомого десерту без шкоди для фігури

Сан-Себастьянський чизкейк можна їсти і не боятись за фігуру.

Зайвих калорій не отримаєте. якшо приготуєте за цим рецептом.

Це ідеальний варіант для тих, хто хоче ласувати солодким і залишатися у формі.

"Той самий Сан-Себастьян чи Баскський чизкейк, але без наслідків для фігури", - пиша не своїй сторінці в фудблогерка Анастасія з ніком aprilparadise.

Чизкейк Сан-Себастьян

Інгредієнти

500г кисломолочного сира

150г сметани

4 яйця

70 мл вершків 30%

30 г кукурудзяного крохмалю

цукрозамінник, ваніль

Як приготувати

Змішати сир, сметану, цукрозамінник та ваніль, перебити блендером. Додати яйця, збити міксером. Окремо збити вершки і додати до суміші. Всипати крохмаль.

Вистелити форму для випікання пергаментним папером у два шари, вилити тісто, трохи потрясти, щоб суміш повністю заповнила форму.

В духовку 240° на 25-30 хв, не більше.

Зверху у чизкейка повинна бути загоріла корочка, а середина ще "жива".

Набираємось терпіння і відправляємо чизкейк в холодильник на декілька годин, а краще на ніч.

А з розтопленим шоколадом це взагалі космічний смак.



Загрузка...