Кабачкові млинці з вершковим сиром: зберігайте ідею перекусу у теплі дні

Кабачкові млинці з вершковим сиром: зберігайте ідею перекусу у теплі дні

Є безліч страв, які готують з кабачків. В сезон дозрівання варто спробувати нові смаки. Приготуйте кабачкові тонкі млинці з вершковим сиром та овочами. Вам захочеться їх ще.

Кабачкові млинці з вершковим сиром

Інгредієнти

280 г кабачка

2 яйця

30 мл молока

50 г борошна

сіль

вершковий сир

листя салату

помідор

Як приготувати

Кабачок натерти на дрібну тертку, посолити, трошки відтиснути і злити рідину. Додати яйця і молоко, перемішати. Всипати борошно, перемішати.

Сковорідку розігріти і змастити олією. Викласти частину тіста і розрівняти по сковорідці. Обсмажити з двох сторін. Має вийти 4 млинця діаметром 24 см.

Кожен млинець змастити сиром, викласти салатне листя, порізаний кубиком помідор і скрутити.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...