Кабачкові млинці з вершковим сиром: зберігайте ідею перекусу у теплі дні
27 мая в 12:27
Є безліч страв, які готують з кабачків. В сезон дозрівання варто спробувати нові смаки. Приготуйте кабачкові тонкі млинці з вершковим сиром та овочами. Вам захочеться їх ще.
Кабачкові млинці з вершковим сиром
Інгредієнти
280 г кабачка
2 яйця
30 мл молока
50 г борошна
сіль
вершковий сир
листя салату
помідор
Як приготувати
Кабачок натерти на дрібну тертку, посолити, трошки відтиснути і злити рідину. Додати яйця і молоко, перемішати. Всипати борошно, перемішати.
Сковорідку розігріти і змастити олією. Викласти частину тіста і розрівняти по сковорідці. Обсмажити з двох сторін. Має вийти 4 млинця діаметром 24 см.
Кожен млинець змастити сиром, викласти салатне листя, порізаний кубиком помідор і скрутити.
Загрузка...