Не рецепт, а хіт сезону: як смачно приготувати молоду картоплю – аромат буде на весь район
Молода картопля – це точно головний гарнір сезону. Вона не тільки поживна, а й смачна та чудово доповнює будь-яке мʼясо.
Молоду картоплю можна смачно приготувати на сковорідці, без варіння та інших зайвих клопотів. Як це зробити – розповість посилання на інстаграм суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко.
Рецепт смачної молодої картоплі на сковороді
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 – 1,5 кілограма молодої картоплі;
– 150 мілілітрів води;
– 120 грамів масла;
– 1 чайна ложка паприки;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець та кріп до смаку.
Приготування:
-
Ретельно вимийте молоду картоплю і викладіть її на сковорідку з високими краями – так буде зручніше все перемішувати.
-
Додайте воду, трохи посоліть, накрийте кришкою й тушкуйте на середньому вогні до повної готовності. Рідина має повністю випаруватися, що зазвичай займає 15 – 20 хвилин – час залежить від розміру бульб.
-
Коли вода википить, додайте вершкове масло й паприку. Підвищте температуру й обсмажте картоплю до апетитної золотистої скоринки.
-
На завершення додайте подрібнений часник і свіжу зелень. Перемішайте, зніміть з вогню – і страва готова до подачі!
Смачного!