Яєчня-бовтанка за рецептом Опри Вінфрі: її "секретні" інгредієнти можуть здивувати

Яєчня-бовтанка за рецептом Опри Вінфрі: її "секретні" інгредієнти можуть здивувати

Відома американська ведуча Опра Вінфрі поділилася, як зробити яєчню-бовтанку особливою, використовуючи при цьому чотири додаткові інгредієнти. Один із них може здатися вельми незвичайним, передає allrecipes.com.

"Незалежно від того, чи є ви шеф-кухарем із зіркою Мішлен, володарем премії Греммі або відомим актором, ви ніколи не переростете яєчню-бовтунню", - ідеться в публікації.

Як готувати яєчню-бовтанку: рецепт Опри Вінфрі

Ведуча ток-шоу розповіла, як готує свій незвичайний сніданок. Усе починається з "легкої" яєчні-бовтанки, за якою слідують "секретні" інгредієнти.

Спочатку Опра безперервно помішує яйця, знімає їх з плити просто перед тим, як вони будуть готові, і додає свої додаткові інгредієнти.

"Знаєте, у чому секрет? У мене тут трохи халапеньо, трохи зеленої цибулі та трюфельний сир", - зазначила вона.

Опра змішує інгредієнти в яєчні-бовтанці, а потім викладає страву на тарілку і посипає зверху трюфелем і додатковим сиром.

З цими інгредієнтами яєчня Опри матиме приємну сирну консистенцію, а також глибокий смак трюфеля, зеленої цибулі та трохи гостроти від халапеньо.

Джерело: УНІАН



Загрузка...