Маринована редиска: рецепт розриває Мережу
Маринувати можна не тільки огірки та баклажани, а й, наприклад, редиску.
Рецепт простий, а приготована редиска сподобається всій родині.
Отже, як приготувати страву.
Інгредієнти:
-
1 пучок редиски
-
1−2 зубки часнику
-
Перчик чилі
Для маринаду
-
250 мл води
-
Перець
-
1 лавровий лист
-
1 гвоздика
-
1 столова ложка цукру
-
1 чайна ложка солі
-
50 г яблучного оцту
Суть рецепта в тому, що по редисці перед тим, як замаринувати, треба постукати кухонним молотком, щоб вона репнула. Тоді вона краще промаринується, вбере в себе смаки та аромати спецій, і при тому залишиться хрусткішою, матиме цікавішу текстуру, ніж нарізана кружальцями.
Після того, як ви відбили редиску, треба залити гарячим маринадом, приготованим із вищевказаних інгредієнтів, додати часник і перчик чилі. Охолодити. Поставити на добу в холодильник.