Маринована редиска: рецепт розриває Мережу

Маринована редиска: рецепт розриває Мережу

Маринувати можна не тільки огірки та баклажани, а й, наприклад, редиску.

Рецепт простий, а приготована редиска сподобається всій родині.

Отже, як приготувати страву.

Інгредієнти: 

  • 1 пучок редиски

  • 1−2 зубки часнику

  • Перчик чилі

Для маринаду

  • 250 мл води

  • Перець

  • 1 лавровий лист

  • 1 гвоздика

  • 1 столова ложка цукру

  • 1 чайна ложка солі

  • 50 г яблучного оцту

Суть рецепта в тому, що по редисці перед тим, як замаринувати, треба постукати кухонним молотком, щоб вона репнула. Тоді вона краще промаринується, вбере в себе смаки та аромати спецій, і при тому залишиться хрусткішою, матиме цікавішу текстуру, ніж нарізана кружальцями.

Після того, як ви відбили редиску, треба залити гарячим маринадом, приготованим із вищевказаних інгредієнтів, додати часник і перчик чилі. Охолодити. Поставити на добу в холодильник.

Джерело: tsn.ua



Загрузка...