Дуже смачний і ніжний торт: готується напрочуд просто

Дуже смачний і ніжний торт: готується напрочуд просто

Торт — ласощі, які створюють особливий святковий настрій. Спекти його можна в домашніх умовах. І це коштуватиме набагато дешевше, ніж купити готовий. І, звичайно, плюс у тому, що тут ми впевнені, що використовуємо натуральні інгредієнти, які є важливими для збереження здоров'я.

Кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом ласощів.

Дуже ніжний торт

Крем

  • 350 г вершків 33%
  • 400 г яблучного пюре (на основі запечених яблук)
  • 100 г цукрової пудри

Тісто 

  • 3 яйця
  • 100 г борошна
  • 60 г кукурудзяного крохмалю
  • 150 г вершкового масла
  • 130 г цукру
  • 8 г ванільного цукру
  • Сіль
  • 7 г розпушувача тіста

З'єднуємо вершкове масло з цукром і ванільним цукром, по одному вводимо яйця, збиваємо (всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури). Додаємо просіяні сухі інгредієнти — борошно, розпушувач тіста та кукурудзяний крохмаль.

Випікаємо вісім тонко розкачаних коржів за температури 180 градусів 6−7 хвилин.

Готуємо крем. Збиваємо вершки із цукровою пудрою. Додаємо яблучне пюре. І продовжуємо збивати. 

Збираємо торт. Чекаємо, коли просочиться кремом.

І смачного!



Загрузка...