Як приготувати лаваш з начинкою: простий рецепт для ранкового перекусу

Як приготувати лаваш з начинкою: простий рецепт для ранкового перекусу

Зранку завжди не вистачає часу для сніданку, який вважається обов'язковим прийомом їжі протягом дня.

Але не треба багато зусиль, щоб приготувати легкий і водночас поживний перекус з лаваша. Знадобиться максимум 10 хвилин.

Лаваш з ситною начинкою

Інгредієнти:

1 невеликий круглий лаваш;

1 яйце;

50 грамів твердого сиру;

кілька скибочок шинки або ковбаси;

трішки масла;

петрушка або інша зелень за бажанням.

Як приготувати

Подрібніть невеликий пучок петрушки.

Змочіть лаваш з обох сторін у воді.

Розтопіть на сковорідці кусочок масла і змастіть лаваш. Зменште вогонь до середнього.

Розбийте яйце на лаваш і розподіліть його рівномірно по всій поверхні.

Якщо сир не досить солоний, трохи посоліть лаваш.

Додайте натертий сир, посипте його подрібненою петрушкою та покладіть шматочок шинки посередині.

Загорніть лаваш у форму конвертика.



Загрузка...