Для швидкого перекусу: як приготувати хрусткі бутерброди з беконом за 20 хвилин
Якщо дуже зголодніли і треба швидко приготувати перекус, то цілком підійдуть гарячі бутерброди з беконом. Неймовірно смачна страва насичує не лише зранку. Це чудовий вибір для обіду, перекусу чи вечері.
Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів і 20 хвилин, щоб приготувати ці апетитні бутерброди, які зникнуть зі столу миттєво!
Хрусткі гарячі бутерброди за 20 хвилин
Інгредієнти:
Бекон сирокопчений - 120-150 г
Помідор - 1 великий
Хліб бородинський чорний
Кріп та петрушка - невеликий пучок
Майонез - 70-100 гр
Сіль та перець за смаком
Часник - 2-3 зубчика
Як приготувати
Чорний або бородинський хліб нарізаємо навпіл. До майонезу додаємо натертий часник, зелень, сіль та перець і перемішуємо. Помідор нарізаємо навпіл, а потім нарізаємо скибочками.
На половинки бородинського хліба намазуємо майонезну намазку, викладаємо скибочку помідора та завертаємо сирокопченим беконом.
Викладаємо заготівки на пергамент і перекладаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.