Яєчний салат із запеченим яблуком: смачно та ситно

Яєчний салат із запеченим яблуком: смачно та ситно

Запечене яблуко має незвичайний смак. Прекрасна ідея — додавати його до деяких салатів. Спробуйте це зробити — можливо, вам сподобається. Регулюйте смак на власний розсуд. Не бійтеся експериментувати.

Рецептом яєчного салату із запеченим яблуком поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Подавайте цей салат із хрусткими грінками, — каже Елла Іванова. — Скибочки багета або батона збризніть рослинною олією і трохи підрум'яньте в духовці. Це дуже смачно! Такий салат можна помістити прямо на грінку. Здивуйте новим смаком своїх рідних та близьких. Відкривати нові смаки завжди неймовірно цікаво.

Яєчний салат із запеченим яблуком

  • 4 варені яйця
  • Зелень на смак
  • 1 запечене яблуко

Для заправки 

  • 1 чайна ложка майонезу чи сметани
  • Перець
  • По пів чайної ложки гірчиці та гірчиці у зернах
  • Сіль

Яйця нарізати, додати подрібнену улюблену зелень і м'якоть запеченого яблука. Заправити соусом із сметани з перцем та гірчицею. Гірчицю беремо звичайну та у зернах. Замість сметани можна використовувати майонез.

Перемішати. 

І смачного!



Загрузка...