Ідеальний після свят: простий рецепт салату з пекінської капусти з ароматною заправкою
Після святкових застіль організм потребує легкості.
Салат із пекінської капусти - чудовий вибір для тих, хто хоче розвантажити свій організм.
Простий та легкий рецепт салату з пекінської капусти, ідеальний після свят, каже фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф.
Салат з пекінської капусти
Інгредієнти:
Пекінська капуста - 1 шт;
Морква - 1 шт;
Перець солодкий або огірок - 1 шт;
Яєчні білки варені - 4 шт;
Заправка:
Яєчні жовтки варені - 4 шт;
Олія з травами: базилік, орегано, розмарин - 70 мл;
Сметана 20% - 2 ст.л;
Гірчиця - 1 ч.л;
Сік лимона - 1/4 шт (за смаком);
Сіль, перець;
Сушений часник- 1 ч.л.
Як приготувати
Нашинкувати капусту. Моркву натерти на крупну тертку або на корейську. Перець або огірок нарізати невеликими скибочками.
Зварити яйця та відділити жовтки від білка. Білки нарізати тонкими скибочками та додати до овочів.
Змішати всі інгредієнти для заправки, яка виходить дуже ароматною завдяки олії з травами.
Заправку вилити до овочів. Все ретельно змішати і можна подавати.
Джерело: gazeta