Трішки сиру та борошна – і рогалики готові: хрумка випічка без зусиль
5 ноября в 11:21
Рогалики – це чудова нагода почастувати рідних та гостей. Готувати їх не складно, а найкращі враження гарантовані.
Ця випічка стане приємним доповненням до чаю або кави. Вона виходить хрумкою ззовні та м'якою всередині.
Рецепт хрумких рогаликів
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 250 грамів сиру;
– 100 грамів вершкового масла;
– 250 грамів борошна;
– 80 грамів цукру;
– 1 чайна ложка соди;
– дрібка солі.
Приготування:
- Змішуємо сир, масло, цукор та сіль. Перетираємо інгредієнти.
- Додаємо в суміш борошно та соду. Замішуємо тісто.
- Ділимо його на два круги.
- Вирізаємо трикутники.
- Скручуємо від більшої сторони до кута, занурюємо в цукор та викладаємо на пергамент.
- Випікаємо 15 – 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Загрузка...