Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою
Вершково-карамельний яблучний сидр — смак справжніх теплих осінніх вечорів, напій який зачаровує своїм пряним ароматом.
На сторінці //www.tiktok.com/@myblissfulhome" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s, background 0.15s, border-color 0.15s, box-shadow 0.15s, opacity 0.15s, filter 0.15s, -webkit-box-shadow 0.15s, -webkit-filter 0.15s;font-weight:700">myblissfulhome показали, як приготувати смачний та ароматний вершково-яблучний сидр, який чудово смакуватиме всій вашій родині.
Інгредієнти:
- Органічний яблучний сік 1 пляшка
- Згущене молоко 1 банка
- Карамель 1/2 склянки
- Ванільний екстракт 2 ст. л
- Гарбузова спеція 1 ч. л
- Яблуко
Інгредієнти яблучно-карамельного соусу:
- Цукор коричневий 2 склянки
- Вершкове масло 1 шматок
- Органічний яблучний сік 1/2 склянки
- Кориця 1 паличка
- Сіль
Приготування:
- Для приготування яблучно — карамельного соусу вам треба прокипʼятити всі інгредієнти для неї на слабкому вогні близько 15 хвилин, поки суміш не загустіє;
- Залиште яблучно-карамельний соус охолонути;
- У велику ємність додайте всі інгредієнти та ретельно перемішайте їх;
- Потім додайте велику кількість льоду та ще раз перемішайте.
Напій подавати в охолодженому вигляді.
Поради:
Якщо ви не хочете самостійно готувати яблучно-карамельний соус можете купити його в магазині чи використати сироп.
Перед подачею можна прикрасити склянки яблуком та корицею.