Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою

Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою

Вершково-карамельний яблучний сидр — смак справжніх теплих осінніх вечорів, напій який зачаровує своїм пряним ароматом.

На сторінці //www.tiktok.com/@myblissfulhome" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s, background 0.15s, border-color 0.15s, box-shadow 0.15s, opacity 0.15s, filter 0.15s, -webkit-box-shadow 0.15s, -webkit-filter 0.15s;font-weight:700">myblissfulhome показали, як приготувати смачний та ароматний вершково-яблучний сидр, який чудово смакуватиме всій вашій родині.

Інгредієнти:

  • Органічний яблучний сік 1 пляшка
  • Згущене молоко 1 банка 
  • Карамель 1/2 склянки
  • Ванільний екстракт 2 ст. л
  • Гарбузова спеція 1 ч. л
  • Яблуко

Інгредієнти яблучно-карамельного соусу:

  • Цукор коричневий 2 склянки
  • Вершкове масло 1 шматок
  • Органічний яблучний сік 1/2 склянки
  • Кориця 1 паличка
  • Сіль

Приготування:

  • Для приготування яблучно — карамельного соусу вам треба прокипʼятити всі інгредієнти для неї на слабкому вогні близько 15 хвилин, поки суміш не загустіє;
  • Залиште яблучно-карамельний соус охолонути;
  • У велику ємність додайте всі інгредієнти та ретельно перемішайте їх;
  • Потім додайте велику кількість льоду та ще раз перемішайте.

Напій подавати в охолодженому вигляді.

Поради: 

Якщо ви не хочете самостійно готувати яблучно-карамельний соус можете купити його в магазині чи використати сироп.


Перед подачею можна прикрасити склянки яблуком та корицею.



Загрузка...