Поляки розблокували два пункти пропуску на кордоні з Україною - ДПСУ

Поляки розблокували два пункти пропуску на кордоні з Україною - ДПСУ

На кордоні з Польщею відновлено рух українських вантажівок у пунктах пропуску "Шегині-Медика" та "Краківець-Корчова".

Там завершилась акція польських протестувальників. Про це у коментарі "Українській правді" розповів речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

За його словами, прикордонна варта Польщі повідомила українських прикордонників, що 20 квітня після 09:00 за київським часом завершилося блокування цих пунктів пропуску.

Там оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі. На цей час на в'їзд в Україну перед цими пунктами пропуску очікують понад 1 700 вантажівок.

Водіїв та перевізників просять врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень та відстежувати стан роботи пунктів пропуску на офіційних ресурсах Держприкордонслужби.

Таким чином, станом на ранок суботи, 20 квітня, заблокованими для українських вантажівок залишаються два напрямки. Це пункти пропуску "Ягодин - Дорогуськ" та "Рава-Руська - Гребенне".

Там польські протестувальники взагалі не пропускають вантажівки в бік Польщі. А в бік України може проїхати лише певна кількість вантажних авто. Загалом в чергах на території Польщі навпроти цих пунктів пропуску зараз перебувають близько 650 вантажівок.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...